torsdag 12 februari 2009

Hockeytokig stad

Så har han då gjort debut i hockeyrinken - igen - denne levande legend Peter Forsberg.
Det kanske är fantastiskt ... men på tal om fantastiskt, tänkt dig 7 500 pers på en hockeymatch i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik bor 55 000 människor på en yta nästan lika stor som Blekinge. Nästan 15% av befolkningen på hockeymatch. Tänk då publikintresset blir så i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Då kan vi snacka om publik !!

Här i Örnsköldsvik handlar annars det mesta om Sjukhuset och en befarad nedrustning av det. Något som den socialdemokratiska majoriteten får stå till svars för. År efter år har denna majoritet fortsatt driva landstinget med underskott. Revisorerna har larmat, Kristdemokraterna i landstinget (med flera) har sagt ifrån. Men alldeles för lite har hänt.
Jag tycker dock att sjukhusdebatten som pågår sker med skygglappar. Vi vet att alkoholen tar 25-30% av platserna inom sjukvården men det är ofantligt tyst om detta. Jag undrar när någon journalist skall börja skriva om det, belysa alkoholens stora kostnader för samhället. Men det verkar inte passa att skriva om sånt. Halvskumt sa Bull... Halvskumt va ordet sa Bill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar